Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0g0g4g0g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g150g120kcal25.5g0g1.2g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g933kcal76.6g38.6g48.8g9.8g
Valittu annoskoko642g467kcal38.3g19.3g24.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna321g233kcal19.2g9.7g12.2g2.5g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670