Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g94g103kcal16.9g1.9g2.8g0g
Katkarapu 113g77kcal16.3g0g1.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore7.5g1.9kcal0g0.7g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kurkku, tuore113g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Jäävuorisalaatti, rapea150g15kcal1.7g1.2g0.3g1.8g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g490kcal74g24.4g10g10.6g
Valittu annoskoko642g245kcal37g12.2g5g5.3g
Annoskoko puolitettuna321g123kcal18.5g6.1g2.5g2.7g
Arvot/100g100g38kcal5.8g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616