Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 350g684kcal65.4g0g47.2g0g
Amerikansekoitus, Apetit105g29kcal1.9g4.7g0.2g2.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g21g59kcal4g0g4.6g0g
Ruohosipuli 8.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl70g238kcal1.4g2.1g24.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit88g114kcal2.6g1.8g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g2251kcal150.8g17.4g176g5.4g
Valittu annoskoko642g1126kcal75.4g8.7g88g2.7g
Annoskoko puolitettuna321g563kcal37.7g4.4g44g1.4g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531