Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g198g287kcal10.5g57.4g1.4g2.6g
Maito, Kevyt272g125kcal8.7g13g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1284g1524kcal91g143.2g64g6g
Valittu annoskoko642g762kcal45.5g71.6g32g3g
Annoskoko puolitettuna321g381kcal22.8g35.8g16g1.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040