Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Sipulikuutiot rainbow4.4g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g219g77kcal2.2g14.2g1.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa109g88kcal4.9g14.2g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa66g197kcal15.1g0g15.1g0g
Basilika, tuore22g8.7kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g826kcal49g71.4g36.8g5g
Valittu annoskoko642g413kcal24.5g35.7g18.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna321g207kcal12.3g17.9g9.2g1.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.6g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284511