Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 146g183kcal30.7g0g6.6g0g
Naudan paahtopaisti146g162kcal31.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g794kcal127.6g18.2g21.6g7.4g
Valittu annoskoko642g397kcal63.8g9.1g10.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna321g198kcal31.9g4.6g5.4g1.9g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355