Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g18g59kcal0g14.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1285g202kcal1.8g42.4g0.2g3.8g
Valittu annoskoko643g101kcal0.9g21.2g0.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna321g50kcal0.5g10.6g0.1g1g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081