Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g4000g5200kcal680g44g256g0g
Sitruuna 100g1200g432kcal7.2g72g13.2g0g
Lime, kuorittu, annos 50g200g72kcal1.2g4.4g2.2g5.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g128g133kcal10.1g20.9g0.8g2.6g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g60g192kcal0.6g46.8g0g0g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12857g12227kcal1403.4g386.4g555g23g
Valittu annoskoko6428g6114kcal701.7g193.2g277.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna3214g3057kcal350.9g96.6g138.8g5.8g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263