Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Kurkku 75g8.2kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)56g11kcal0g3.7g0g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1286g881kcal13g46.4g69.8g20.6g
Valittu annoskoko643g441kcal6.5g23.2g34.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna322g220kcal3.3g11.6g17.5g5.2g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730