Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 337g118kcal15.6g6.6g1g8.4g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g247kcal1.5g2.2g26.2g0g
Kevytmaito (Valio)75g34kcal2.4g3.6g1.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g269kcal21g1.5g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g1573kcal101.6g28.2g113.8g16.8g
Valittu annoskoko643g786kcal50.8g14.1g56.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna322g393kcal25.4g7.1g28.5g4.2g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690