Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)176g70kcal3g14.4g0.2g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)176g61kcal2.8g12.1g0.2g2.5g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g113g97kcal5.6g18g0.3g8.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g180g410kcal34.2g0g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g1278kcal91.2g89g62.6g21.6g
Valittu annoskoko644g639kcal45.6g44.5g31.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna322g319kcal22.8g22.3g15.7g5.4g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791