Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)125g900kcal1g1g100g0g
Sokeri 175g710kcal0g174.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.7g1.2g0.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g4983kcal74.2g637.8g230.8g17.6g
Valittu annoskoko644g2491kcal37.1g318.9g115.4g8.8g
Annoskoko puolitettuna322g1246kcal18.6g159.5g57.7g4.4g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925