Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g200g178kcal14g28g0.8g10.2g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Auringonkukkaöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6g13kcal0.8g1.3g0.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)44g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g21g58kcal3.5g0.1g4.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1287g760kcal41.2g72.6g33g23.8g
Valittu annoskoko643g380kcal20.6g36.3g16.5g11.9g
Annoskoko puolitettuna322g190kcal10.3g18.2g8.3g6g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.6g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097