Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 67g68kcal0.9g3.2g5.5g1.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl35g312kcal0g0g34.7g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto334g934kcal63.4g0.1g73.4g0g
Purjosipuli 774g177kcal14g18.6g1.5g16.3g
Vesi, vesijohtovesi 3469g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1001g1381kcal210.1g0g60g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto200g560kcal38g0g44g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow534g133kcal4.8g25.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g7231kcal667.2g95.6g450.2g34.8g
Valittu annoskoko6432g3615kcal333.6g47.8g225.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna3216g1808kcal166.8g23.9g112.6g8.7g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836