Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g960g5760kcal201.6g63.4g518.4g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g480g3427kcal0g1g384g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g87kcal0.8g19.1g0.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1920g4896kcal113.3g61.4g458.9g0g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Canderel makeutusjauhe72g277kcal2.1g67g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1920g2688kcal53.8g124.8g230.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g37283kcal1007.2g679.8g3401.4g0g
Valittu annoskoko6432g18642kcal503.6g339.9g1700.7g0g
Annoskoko puolitettuna3216g9321kcal251.8g170g850.4g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913