Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g3200g3520kcal736g0g57.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2000g1700kcal20g70g140g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g360g1577kcal19.8g15.1g159.5g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g14147kcal1576.6g257.4g717.8g28.6g
Valittu annoskoko6432g7074kcal788.3g128.7g358.9g14.3g
Annoskoko puolitettuna3216g3537kcal394.2g64.4g179.5g7.2g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868