Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g800g2799kcal103.9g559.7g12g24g
Sipuli 384g116kcal4.8g18.4g0.8g6.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g640g179kcal3.8g38.1g1.3g16g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1279g1778kcal243.1g0g89.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g576g1036kcal30.5g36.8g86.4g19g
Timjami 1.6g4.5kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g480g1727kcal134.3g9.6g129.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1599g400kcal20.8g67.2g3.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)640g1024kcal17.3g17.3g96g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g18179kcal1120.4g1502.6g838.2g134.4g
Valittu annoskoko6432g9090kcal560.2g751.3g419.1g67.2g
Annoskoko puolitettuna3216g4545kcal280.1g375.7g209.6g33.6g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027