Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)1281g231kcal23.1g23.1g3.8g25.6g
Keräkaali, 100g320g77kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g90g108kcal2.2g5.4g8.1g1.3g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1281g513kcal14.1g92.3g6.4g17.9g
Vesi2242g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g513g144kcal3.1g30.5g1g12.8g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g32g237kcal0g0g26.3g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 192g435kcal30.8g1g34.6g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g288g1015kcal57.7g1.4g86.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g5862kcal273.8g408.6g335.2g134g
Valittu annoskoko6432g2931kcal136.9g204.3g167.6g67g
Annoskoko puolitettuna3216g1466kcal68.5g102.2g83.8g33.5g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430345