Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi601g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g3006g1473kcal42.1g234.4g42.1g27.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu120g125kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Jauheliha, sika-nauta 2405g5325kcal420.8g0g408.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12864g14007kcal952.6g536.8g904.4g69.4g
Valittu annoskoko6432g7003kcal476.3g268.4g452.2g34.7g
Annoskoko puolitettuna3216g3502kcal238.2g134.2g226.1g17.4g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811