Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai268g990kcal13.4g85.6g66.9g5.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Mozzarella light100g161kcal20.1g0.5g9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow33g60kcal0.2g1.9g5.7g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g56g11kcal0.3g2.1g0.2g3.3g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl20g108kcal1g0.6g11.2g0.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g33g97kcal11g0g5.7g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g33g54kcal2.7g1.3g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g3000kcal98.6g191.6g206.6g21.8g
Valittu annoskoko644g1500kcal49.3g95.8g103.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna322g750kcal24.7g47.9g51.7g5.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787