Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 235g79kcal1.6g12.9g0.2g3.3g
Sokeri 100g405kcal0g99.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.7g15kcal0.5g2.8g0.3g1.3g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.3g6.1kcal0.1g1.9g0.1g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g38kcal0g9.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl235g798kcal4.7g7g82.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g2679kcal13.8g267g165.4g11.8g
Valittu annoskoko644g1340kcal6.9g133.5g82.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna322g670kcal3.5g66.8g41.4g3g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891