Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g297kcal33.2g0g17.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 175g60kcal1.9g9.4g0.3g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.6g9kcal0.5g1.2g0.6g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.4g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g778kcal73.2g26.6g38.4g11.6g
Valittu annoskoko644g389kcal36.6g13.3g19.2g5.8g
Annoskoko puolitettuna322g195kcal18.3g6.7g9.6g2.9g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303