Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 123g80kcal2g16.2g0.2g1g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.9g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%80g136kcal7.8g5.9g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 371g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g478kcal20.8g52g18.2g5.2g
Valittu annoskoko644g239kcal10.4g26g9.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna322g120kcal5.2g13g4.6g1.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849