Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai255g892kcal30.6g180.9g5.4g8.9g
Grahamjauho, 1 dl74g268kcal9.7g51.3g2.2g9.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen53g382kcal0g0g42.5g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 18g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Maito, Kevyt177g81kcal5.7g8.5g2.7g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g3715kcal100.2g580.8g108.8g38.8g
Valittu annoskoko644g1857kcal50.1g290.4g54.4g19.4g
Annoskoko puolitettuna322g929kcal25.1g145.2g27.2g9.7g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187