Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 5625g10036kcal908.3g399.9g448.3g397.6g
Sipuli (kuorittu)469g127kcal6.1g22.5g0.9g8g
Valkosipuli 66g71kcal5.2g10.7g0.4g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl281g2531kcal0g0g281.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g25530kcal1839.2g866.2g1461.6g814g
Valittu annoskoko6440g12765kcal919.6g433.1g730.8g407g
Annoskoko puolitettuna3220g6383kcal459.8g216.6g365.4g203.5g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089