Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1165g4658kcal85g722g163g14g
Kananmuna kuoreton 512g731kcal64.1g1.5g52.5g0g
Sokeri 990g4018kcal0g988.9g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1863g1863kcal205g55.9g93.2g0g
Karpalo 932g303kcal4.1g32.1g6.5g30.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio932g1304kcal26.1g60.6g111.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g47g186kcal0g46.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g26128kcal768.6g3815.2g854g89.4g
Valittu annoskoko6440g13064kcal384.3g1907.6g427g44.7g
Annoskoko puolitettuna3220g6532kcal192.2g953.8g213.5g22.4g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239