Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2675g9897kcal133.7g856g668.7g53.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1003g204kcal6g38.1g3g14g
Mozzarella light1003g1605kcal200.6g5g90.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow334g602kcal2g19.1g56.8g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g555g111kcal3.3g21.1g1.7g33.3g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl201g1075kcal10g6g112.3g8.8g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g334g970kcal110.3g0g56.8g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g334g535kcal26.7g13.4g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g29998kcal985.2g1917.4g2066.2g219.2g
Valittu annoskoko6440g14999kcal492.6g958.7g1033.1g109.6g
Annoskoko puolitettuna3220g7500kcal246.3g479.4g516.6g54.8g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787