Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5598g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri350g1421kcal0g349.6g0g0g
Sokeri 350g1420kcal0g349.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton140g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.8g6.5kcal0.8g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g5753kcal2.4g1404.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6440g2877kcal1.2g702.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3220g1438kcal0.6g351.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464