Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3200g5440kcal640g0g320g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)520g1040kcal20.8g182g15.6g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g1600g2160kcal48g62.4g192g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Puolukka 480g186kcal2.1g32.6g2.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g20373kcal1573.8g856.2g1154.4g46.2g
Valittu annoskoko6440g10186kcal786.9g428.1g577.2g23.1g
Annoskoko puolitettuna3220g5093kcal393.5g214.1g288.6g11.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667