Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)2498g1649kcal299.8g99.9g7.5g0g
Kananmuna kuoreton1998g2858kcal239.8g0g199.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%899g2248kcal125.9g98.9g50.4g440.7g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit899g3597kcal359.7g143.9g179.9g134.9g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g25g2.5kcal0.4g0g0g21.2g
Ruokasuola jodioitu 70g1.8kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g20888kcal2057.2g723.2g875.2g1194g
Valittu annoskoko6440g10444kcal1028.6g361.6g437.6g597g
Annoskoko puolitettuna3220g5222kcal514.3g180.8g218.8g298.5g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188