Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1750g1925kcal402.5g0g36.7g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g1400g5040kcal201.6g824.6g98g131.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g1610g2785kcal186.8g371.9g25.8g212.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)980g1715kcal19.6g34.3g166.6g43.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g700g840kcal28g147g14g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12880g24611kcal1677g2755.6g682.2g816.4g
Valittu annoskoko6440g12305kcal838.5g1377.8g341.1g408.2g
Annoskoko puolitettuna3220g6153kcal419.3g688.9g170.6g204.1g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023