Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4796g5371kcal1055g0g143.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 300g209kcal3.7g33.9g3.7g11.7g
Jauheliha, sika-nauta 1199g2655kcal209.8g0g203.8g0g
Mustapippuri 150g419kcal16.3g57.4g4.9g39.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g17309kcal2569.6g182.6g712.6g102.8g
Valittu annoskoko6444g8654kcal1284.8g91.3g356.3g51.4g
Annoskoko puolitettuna3222g4327kcal642.4g45.7g178.2g25.7g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524