Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 2000g489kcal27.6g39g10g50g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2000g2571kcal415g0g100g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1800g630kcal28.8g124.2g1.8g25.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g600g2340kcal174g9g180g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12888g12799kcal1292g346g664g153.6g
Valittu annoskoko6444g6400kcal646g173g332g76.8g
Annoskoko puolitettuna3222g3200kcal323g86.5g166g38.4g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374