Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2397g433kcal13.4g59.9g9.6g16.8g
Purjosipuli 799g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%400g999kcal59.9g12.4g79.9g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g116g70kcal2.9g9.8g12.4g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2397g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g200g240kcal6.6g9.6g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12896g5224kcal213g335.4g340.4g77g
Valittu annoskoko6448g2612kcal106.5g167.7g170.2g38.5g
Annoskoko puolitettuna3224g1306kcal53.3g83.9g85.1g19.3g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977