Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g238g903kcal16.9g119.5g38.5g4.3g
Raparperi 156g53kcal1.1g8.6g0.2g2.2g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g125g238kcal3.2g6.5g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g3046kcal59.8g383.8g136.6g13g
Valittu annoskoko645g1523kcal29.9g191.9g68.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna323g762kcal15g96g34.2g3.3g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.8g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355