Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g150g210kcal31.5g0g10.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g28g96kcal1.9g21.9g0.2g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g146g80kcal2.5g9.7g3.5g1.8g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g1152kcal79g88.8g53.2g17.6g
Valittu annoskoko645g576kcal39.5g44.4g26.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna323g288kcal19.8g22.2g13.3g4.4g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045