Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 15g81kcal0.1g0.1g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 113g51kcal1.1g7.3g1.7g0.9g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)6g16kcal0.3g0.4g1.5g0.1g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives6g17kcal0.2g0.4g1.7g0g
Lohisäilyke58g58kcal10.5g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g708kcal31g62.4g34.8g13.2g
Valittu annoskoko645g354kcal15.5g31.2g17.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna323g177kcal7.8g15.6g8.7g3.3g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718