Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g18g112kcal0g0g12.6g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g60g270kcal4.6g40.8g9.6g2.2g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g120g204kcal9.2g6.2g15.6g3.4g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Ruokosokeri66g269kcal0g65.9g0g0g
Smetana, Valio, hyla60g234kcal1.2g1.5g25.2g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g60g120kcal2.3g7.2g9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 33g134kcal0g33g0g0g
Mustikka metsä- 150g66kcal0.7g9.6g0.9g4.9g
Liivate 6g21kcal5.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g2977kcal54.4g334.6g152.6g21g
Valittu annoskoko645g1489kcal27.2g167.3g76.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna323g744kcal13.6g83.7g38.2g5.3g
Arvot/100g100g231kcal4.2g25.9g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665