Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 63g43kcal9g0g0.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.6g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g81g146kcal3.4g20.3g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g383kcal24.8g40.8g13.2g0g
Valittu annoskoko645g191kcal12.4g20.4g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna323g96kcal6.2g10.2g3.3g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334