Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g207g269kcal33.1g0g15.3g0g
Maustekurkku94g16kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka63g6.3kcal0.7g0.5g0.1g0.6g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g31g4.4kcal0.4g0.5g0.1g0.4g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 119g354kcal1.8g7.6g35.7g0g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g1528kcal92.2g29.2g117g7.6g
Valittu annoskoko645g764kcal46.1g14.6g58.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna323g382kcal23.1g7.3g29.3g1.9g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780