Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 75g102kcal2g18.2g1.7g2.6g
Fenkoli, annos 100g75g23kcal0.9g5.5g0.1g2.3g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g38g45kcal1.2g1.7g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g505kcal12.6g76.2g15g11.4g
Valittu annoskoko645g252kcal6.3g38.1g7.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna323g126kcal3.2g19.1g3.8g2.9g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094