Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g499g101kcal3g19g1.5g7g
Rucola, lautaselinen n. 30g37g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 18g154kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1290g595kcal11.2g51.4g38.6g18.2g
Valittu annoskoko645g298kcal5.6g25.7g19.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna323g149kcal2.8g12.9g9.7g4.6g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927