Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%113g156kcal21.4g0g7.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g110g46kcal1.8g9.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g4.2g15kcal0g3.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)7g63kcal0g0g7g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g42g63kcal0.4g2.5g5.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g68g21kcal1.2g4.1g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g35g123kcal3g26.7g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1291g976kcal55.6g92.8g42.2g2.2g
Valittu annoskoko646g488kcal27.8g46.4g21.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna323g244kcal13.9g23.2g10.6g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193