Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%400g1000kcal60g12.4g80g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Timjami 1.2g3.4kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g116g70kcal2.9g9.9g12.4g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g200g240kcal6.6g9.6g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12910g5230kcal213.4g336g340.6g77g
Valittu annoskoko6455g2615kcal106.7g168g170.3g38.5g
Annoskoko puolitettuna3228g1308kcal53.4g84g85.2g19.3g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977