Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1440g1096kcal27.1g223.2g2.9g14.4g
Porkkana 624g204kcal3.9g34.7g1.2g15.9g
Sipuli 264g80kcal3.3g12.7g0.5g4.5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1680g2856kcal336g0g168g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 24g129kcal0.2g0.2g14.4g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g24g60kcal1.3g10.3g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12912g8850kcal743.6g562.2g377g69.6g
Valittu annoskoko6456g4425kcal371.8g281.1g188.5g34.8g
Annoskoko puolitettuna3228g2213kcal185.9g140.6g94.3g17.4g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593