Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.8g6g4.4g0g
Uudet perunat keitetty200g152kcal3.4g32.2g0.4g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1293g725kcal29.4g92.4g24g10.8g
Valittu annoskoko646g362kcal14.7g46.2g12g5.4g
Annoskoko puolitettuna323g181kcal7.4g23.1g6g2.7g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745