Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 3330g928kcal75.6g96.6g6.7g73.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1332g4529kcal26.6g40g466.2g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g333g1232kcal79.9g0.3g103.2g0g
Oliiviöljy 300g2650kcal0g0g299.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g33g32kcal0.4g6.1g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g33g300kcal0g0g33.3g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g1099g1780kcal279.1g1.1g73.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12920g22902kcal923.2g288.2g1965.4g146.6g
Valittu annoskoko6460g11451kcal461.6g144.1g982.7g73.3g
Annoskoko puolitettuna3230g5726kcal230.8g72.1g491.4g36.7g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096