Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1080g648kcal16.2g140.3g1.1g9.7g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Kirjolohifilee 1439g2380kcal241.1g0g158.3g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g30g75kcal5.7g6.3g3g0.1g
Flora culinesse45g333kcal0g0g36.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12924g8935kcal565.4g351.6g579.6g28.8g
Valittu annoskoko6462g4468kcal282.7g175.8g289.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna3231g2234kcal141.4g87.9g144.9g7.2g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506