Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3377g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1126g338kcal11.3g67.5g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.1g0g90.1g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 270g861kcal65.9g123.5g5.1g24g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 450g599kcal38g79.3g9g22.5g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12924g6866kcal584.4g586.6g214.8g108.4g
Valittu annoskoko6462g3433kcal292.2g293.3g107.4g54.2g
Annoskoko puolitettuna3231g1717kcal146.1g146.7g53.7g27.1g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413