Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl1278g5752kcal90.7g818g242.8g42.2g
Voi 511g3709kcal6.1g2g415.6g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g1917g6518kcal38.3g51.8g690.2g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g1278g3451kcal102.2g153.4g255.6g0g
Sokeri 543g2205kcal0g542.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka64g255kcal0g63.3g0g0g
Kinuskikastike 639g2707kcal5.9g362.3g136.9g0g
Daim 56g179g975kcal6.6g107.4g57.3g0.2g
Liivatelehti, gelatiini54g190kcal46.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12928g51521kcal592.6g4201.6g3597g84.8g
Valittu annoskoko6464g25761kcal296.3g2100.8g1798.5g42.4g
Annoskoko puolitettuna3232g12880kcal148.2g1050.4g899.3g21.2g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939